Vergaderlocatie Haarlem

Inspirerende vergaderlocatie

Via Haarlem Convention Bureau regel je een inspirerende vergaderlocatie in Haarlem. Van een vergaderzaal in een monumentaal pand tot een unieke, inspirerende vergaderruimte in een groene omgeving! Of zit je toch liever in het centrum met mogelijkheden voor openbaar vervoer? In Haarlem hebben wij de beste vergaderlocaties voor je klaarstaan. Want waarom zou je altijd vergaderen op kantoor in de omgeving waar je dagelijks al zit? Daarvoor bieden wij oplossing. Een unieke en inspirerende vergaderlocatie is snel gevonden op Haarlem Convention Bureau. De ideale én bijzondere vergaderlocatie in Haarlem is zo gevonden met onze hulp.

Vergaderen in Haarlem

De centrale ligging van Haarlem is ideaal. Zowel met openbaar vervoer als eigen vervoer is de stad heel goed bereikbaar. Maar ook wanneer jouw bedrijf veel internationale contacten heeft, is vergaderen in Haarlem aantrekkelijk doordat de stad nabij Schiphol ligt.

Vergaderen in Haarlem centrum

Als je kiest voor een vergaderlocatie in Haarlem centrum, zoals in het monumentale herenhuis Zaamen of in Huis Baarnaart, dat gelegen is aan één van de mooiste kanalen van Haarlem, wordt het vast en zeker een productieve vergadering! Wanneer je een vergaderlocatie in Haarlem centrum wilt huren, is het soms gewenst om na de vergadering nog een borrel te doen met collega’s of klanten. Dit is bijvoorbeeld mogelijk in de Jopenkerk in Haarlem.

Vergaderen in de regio

Daarnaast is het ook mogelijk om een mooie vergaderlocatie te vinden in de regio van Haarlem. Boek bijvoorbeeld de locatie Het Oude Slot in Heemstede. Deze bijzondere locatie ligt op een groenrijk landgoed aan de Ringvaart, op een steenworp afstand van Haarlem, Amsterdam en Schiphol. De locatie beschikt over een aantal fraaie zalen en een sfeervolle bar. Tijdens de pauzes loop je zo naar buiten de terrassen op waar het meer dan goed toeven is aan de buitenbar. 

Of boek de locatie Center Parcs Park Zandvoort. Het park is gelegen op nog geen halfuur rijden van Amsterdam centrum en Schiphol. Op deze locatie is een Business Center te vinden met 3 boardrooms en 4 middelgrote vergaderzalen. De middelgrote zalen kunnen ook gecombineerd worden tot 2 grotere zalen of 1 grote zaal. Ook is het mogelijk om te overnachten in het park, zodat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Advies op maat

Zoek je een vergaderlocatie in het centrum van Haarlem of toch liever landelijk vergaderen op een groene plek? Of een locatie met voldoende parkeergelegenheid? Bij Haarlem Convention Bureau vind je het allemaal! Ook wanneer je nog andere wensen hebt, zoals een groot projectiescherm, beamer of whiteboard. Wil je een vergadering combineren met een lunch, proeverij, borrel, diner of overnachting? Het Haarlem Convention Bureau denkt graag mee over een passend arrangement!

Waarom Haarlem Convention Bureau?

Wij helpen je graag in de zoektocht naar inspirerende vergaderlocaties in Haarlem. Dit zijn de voordelen van kiezen voor het Haarlem Convention Bureau.

  • De snelste manier om een inspirerende vergaderlocatie te boeken
  • Duidelijke en waardevolle informatie over de vergaderlocaties
  • Direct contact met de locatie
  • Handige en uitgebreide zoekfilters
  • Mogelijkheid om reviews in te zien
  • Altijd eerlijke en transparante service
  • Onafhankelijk en deskundig advies

Bijzondere vergaderlocaties filteren

Alle vergaderlocaties op onze website zijn uniek, inspirerend en bijzonder op hun eigen manier. De locaties liggen in Haarlem of in de regio en bieden alle faciliteiten om uniek te vergaderen in een inspirerende omgeving.

Maak gebruik van de filters om het aanbod te filteren. Zo houd je de vergaderlocaties over die voldoen aan jouw wensen. De vergaderlocaties in Haarlem zijn zorgvuldig voor je geselecteerd. Zo ben je altijd verzekerd van een vergaderruimte die de verwachtingen waarmaakt. Maak gebruik van de zoekfunctie en de verschillende filters zodat je snel dé ideale vergaderlocatie in Haarlem vindt. Je kunt bijvoorbeeld filteren op ‘plaats’, ‘aantal zalen’, ‘oppervlakte’ en ‘personen’. Per vergaderlocatie vind je een uitgebreide omschrijving, foto's, diverse vergaderarrangementen en meer. Wil je snel weten welke vergaderlocaties nog beschikbaar zijn voor je vergadering? Neem dan contact met ons op.

Vergaderlocatie boeken

Wil je tijd besparen? Dan kan Haarlem Convention je helpen bij het vinden van een geschikte vergaderlocatie in Haarlem. Heb je een locatie gevonden die voldoet aan je eisen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een reservering te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om direct contact met de locatie op te nemen. Voor je het weet heb je een inspirerende vergaderlocatie geregeld in Haarlem!

Venue Finder

Met de onderstaande Venue Finder vind je onder andere congreslocaties, vergaderlocaties en evenementenlocaties die het Haarlem Convention Bureau van harte aanbeveelt. Zit je ideale locatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met de zoektocht naar een geschikte locatie voor jouw congres of evenement.

Wat zoek je

26 resultaten

Neem contact met ons op

Rechtstreeks contact

Neem contact op met Pien Keizer. Zij adviseert je vrijblijvend over alle zakelijke mogelijkheden in Haarlem.

Stel je vraag

Contact

Haarlem Marketing is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

Meer informatie