Doopsgezinde Kerk

Informatie

In het centrum van Haarlem vind je de historische locatie Doopsgezinde Kerk. Het is misschien even zoeken, maar als je er eenmaal bent, kun je er niet meer omheen.

Gebouwd in 1683, in de typisch Hollands classicistische stijl, is dit ruim drie eeuwen later nog steeds een bescheiden en tegelijkertijd indrukwekkend mooie plek. Het maakt de Doopsgezinde Kerk tot een unieke locatie voor een vergadering, conferentie of lunch in zakelijk gezelschap.

Eenmaal binnen begrijp je waarom. Sfeervol, intiem en toch groots; zo laat de Doopsgezinde Kerk zich misschien nog wel het beste omschrijven. Het balkon, de indrukwekkende lamp in het midden van de zaal en de smaakvolle klassiek-moderne inrichting dragen hier zeker aan bij. Bovendien staat de kerk bekend om haar goede akoestiek. Omgevingsgeluid hoor je bijna niet! Wel zo prettig tijdens dat belangrijke congres of symposium. Naast de hoofdzaal zijn er ook nog diverse stijlkamers en een ruime bibliotheek af te huren. Zo wordt vergaderen of een lezing bijwonen wel heel bijzonder.

 

Locatie

Neem alvast een kijkje

Neem contact met ons op

Rechtstreeks contact

Neem contact op met Pien Keizer. Zij adviseert je vrijblijvend over alle zakelijke mogelijkheden in Haarlem.

Stel je vraag

Contact

Haarlem Marketing is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

Meer informatie