Café XO

Informatie

Letterlijk midden in het oude stadsgedeelte van Haarlem vind je XO. Gelegen op de Grote Markt, en dus héél centraal, is dit een ideale plek om samen te komen voor een vergadering, lunch, borrel of inspiratiesessie.

Het authentieke en sfeervolle pand heeft eigentijdse ruimtes die van alle gemakken zijn voorzien. Ze sluiten perfect aan op de wens om jouw dag(deel) geslaagd te maken. Van een besloten vergadering, met tussendoor bijvoorbeeld een wandeling door het mooie centrum, tot een feestelijke receptie op de authentieke zolder; bij XO kan het allemaal.

Op de begane grond vind je het gezellige café. Hier kun je iets lekkers van de uitgebreide kaart bestellen. Op de eerste etage bevind je je in een unieke ruimte met uitzicht over de Grote Markt. Dit is de perfecte plek voor een besloten vergadering, borrel of diner. De zolder beschikt over twee aparte ruimtes. Deze zijn afzonderlijk of juist samen af te huren. Of je nu met een klein of juist groter gezelschap komt, XO biedt je volop mogelijkheden.

Facts & Figures
Capaciteit eerste etage: 90 m2 – max. 80 personen staand en 40 personen zittend
Capaciteit zolder: 2 x 40 m2 – max. 100 personen staand en 16/26 personen zittend
Goede audiovisuele voorzieningen

Kenmerken

Locatie

Neem alvast een kijkje

Neem contact met ons op

Rechtstreeks contact

Neem contact op met Pien Keizer. Zij adviseert je vrijblijvend over alle zakelijke mogelijkheden in Haarlem.

Stel je vraag

Contact

Haarlem Marketing is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

Meer informatie