Sociëteit Vereeniging

Informatie

Centraal in Haarlem op een prachtige locatie aan de Zijlweg staat ons trotse gebouw.

De zalen zijn zowel zakelijk en particulier te huur voor vergaderingen, congressen, bruiloften, etc. inclusief catering. De zalen hebben een capaciteit van 8 tot 250 personen.

De grote Clubzaal is als zaal bijzonder geschikt voor grotere bijeenkomsten zoals lezingen, diners, feesten, recepties en grootschalige persconferenties. Deze zaal bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw en grenst aan de Bibliotheek en de Heerenkamer.

Naast bovengenoemde Clubzaal hebben wij nog 3 kleinere ruimtes. Voor meer informatie: https://www.societeitvereeniging.nl/zaalverhuur-haarlem

Sociëteit Vereeniging is al meer dan 150 jaar dé huiskamer voor ondernemende mensen in Haarlem. Het is een actieve vereniging, waarvan de leden zo’n 300 evenementen per jaar organiseren. De activiteiten variëren van lezingen, business borrels en wijnproeverijen tot kaartspel, concerten, filmavonden, geschiedenistafel, interviews met schrijvers en politici, diners en feesten.

Het mooie gebouw is uit 1923, wat door de grote architectonische en bouwkundige kwaliteit een gemeentelijk monument is, en het evenement kan eigenlijk niet meer stuk. Naast de indrukwekkende buitenkant van Sociëteit Vereeniging is ook het interieur prachtig. De zes meter hoge wanden en de stijlvolle en sfeervolle inrichting zorgen voor een super entourage.

Facts & Figures
Diverse zalen
• Uitstekende horecavoorzieningen
• Goede catering
• Goed bereikbaar met OV
• Parkeergarage 300 meter
• Ruim dakterras
• Diverse zalen met verschillende afmetingen
• Technische voorzieningen: beamer, projectiescherm en geluidsinstallatie
• Stoelen en tafels tot 100 personen direct beschikbaar

Kenmerken

Locatie

Neem contact met ons op

Rechtstreeks contact

Neem contact op met Pien Keizer. Zij adviseert je vrijblijvend over alle zakelijke mogelijkheden in Haarlem.

Stel je vraag

Contact

Haarlem Marketing is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

Meer informatie