Vooges

Vooges Centraal

Informatie

Op een ideale locatie in Haarlem, aan het station, vlakbij een grote parkeergarage en op loopafstand van de Grote Markt, ligt Vooges Centraal. We hebben het prachtige en opvallende gebouw onlangs geheel verbouwd tot een modern restaurant met uitstraling

Vooges: een bekende naam
Vooges is een bekende naam in de regio. Sinds vele jaren is Vooges Strand voor velen dé plek voor een heerlijke dag uit op het strand. Onlangs zijn daar het chique Vooges Bloemendaal en Vooges Centraal bijgekomen. Centraal is een allround restaurant: ’s ochtends gaan de deuren vroeg open voor ontbijters en forenzen die een ontbijtje en een goede kop koffie meenemen voor onderweg.

De bruisende hotspot van Haarlem
Dineren bij Centraal is een feest. Je kunt kiezen voor meerdere kleine gerechten om te delen of voor onze klassiekers zoals kreeft of de Vooges Burger. We helpen je graag met het kiezen van de juiste fles wijn die past bij je gerecht. Regelmatig organiseren we evenementen bij Centraal. Op vrijdag is er de leukste vrij-mi-bo van Haarlem: VRIJDAG By Vooges, met wisselende DJ’s, gin-tonics en andere cocktails en dansen tot laat. Ook grote groepen zijn meer dan welkom. We helpen je graag met het organiseren van een lunch, diner of borrel. In overleg met jou kunnen we een arrangement samenstellen dat helemaal aansluit bij je voorkeuren en wensen.

Dagje flexwerken?
Ben je op zoek naar een plek om een paar uur aan het werk te gaan? Er is voldoende plek om je laptop open te klappen en aan de slag te gaan. Er is een grote tafel waar je met een groepje kunt werken en overleggen, je kunt terecht aan de bartafel bij het raam of gewoon bij een van de tafeltjes in het restaurant. Tussendoor geniet je van een kop koffie en een gezonde, verse lunch.

Facts & Figures
Aan het station van Haarlem
Vlakbij parkeergarage
Op loopafstand van de Grote Markt
Geschikt voor flexwerkers en groepen
Verschillende arrangementen met ontbijt, koffie & thee, lunch, borrel, diner en meer

Kenmerken

Capaciteit

  • Capaciteit in theater opstelling: 80
  • Capaciteit in school opstelling: 40
  • Capaciteit in blokopstelling: 25
  • Aantal zalen: 4

Locatie

Neem alvast een kijkje