Incentives

Incentive betekent letterlijk 'beloning'. Een incentive in de regio Haarlem is dus in feite een activiteit die men kan zien als beloning. Van een personeelsuitje, personeelsfeest, jubileumfeest tot relatie-evenement: Haarlem beschikt over verschillende incentives voor de zakelijke bezoeker. Hieronder tref je enkele highlights.

Jopen brouwerijen

De historische Jacobskerk in het centrum van de stad is omgetoverd tot de Jopenkerk Haarlem, een volledig operationele brouwerij, grand café en restaurant ineen. In het industriële gebied van Haarlem vind je de tweede brouwerij, plus proeflokaal, Jopen Proeflokaal Waarderpolder. Twee gastvrije locaties die je laten kennismaken met de verschillende smaken van het Jopen bier. Op beide locaties kun je ook terecht voor zakelijke of feestelijke bijeenkomsten.

Website bezoeken

Rederij ’t Smidtje

Maak een vaartocht over het Spaarne, de grachten en de singels met Rederij ’t Smidtje en bekijk historisch Haarlem vanaf het water. Tijdens een hapje en een drankje vertellen de schippers en gidsen van ’t Smidtje je alles over wat er op de oever aan moois te zien is. Stap aan boord van een van de dagelijkse rondvaarttochten of boek een privé vaartocht.

Website bezoeken

Teylers Museum

Een bezoek aan Haarlem is niet compleet zonder kennis te maken met het Teylers museum. Dit oudste museum van Nederland is een product van de Verlichting. Een periode waarin grote belangstelling was voor kunst en wetenschap. Pieter Teyler van der Hulst, een rijke Haarlemse zijdefabrikant en bankier, legde op beide terreinen verzamelingen aan die hij na zijn dood naliet aan het publiek. Het resultaat is het Teylers museum: Museum van de Verwondering.

Website bezoeken

Stadswandelingen

VVV Haarlem biedt stadswandelingen met enthousiaste stadsgidsen die je Haarlem laten zien. Ze vertellen je over de historie van de stad, de architectuur, monumenten, hofjes en natuurlijk de anekdotes over Haarlemmers en hun omgeving. Op vrijdag en zaterdag zijn er wekelijkse stadswandelingen waarbij je kunt aansluiten. Wandel je liever met een eigen groep onder leiding van een gids? Dan kun je een speciale themawandeling boeken. Deze zijn ook mogelijk in het Engels, Duits of Frans. De meeste wandelingen duren circa 1,5 uur.

Website bezoeken

Ik ben Haarlem

Neem contact met ons op

Rechtstreeks contact

Neem contact op met Pien Keizer. Zij adviseert je vrijblijvend over alle zakelijke mogelijkheden in Haarlem.

Stel je vraag

Contact

Haarlem Marketing is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

Meer informatie