Evenementenlocatie Haarlem

Bijzondere evenementenlocaties

Mag je een zakelijk evenement organiseren? Of zoek je een unieke evenementenlocatie in Haarlem of omstreken voor een feest? Op Haarlem Convention Bureau vind je de mooiste evenementenlocaties in Haarlem. Grote evenementen, kleine evenementen, zakelijke evenementen of informele evenementen: wij vinden dé ideale evenementenlocatie waar alles tot in de puntjes geregeld is. Maak eventueel een afspraak voor een bezichtiging zodat je de locatie in het echt kunt zien. Zo kun je zelf ervaren of de locatie voldoet aan jouw eisen voor een evenementenlocatie. Zo wordt het organiseren van een evenement heel gemakkelijk!

Evenementenlocaties Nederland

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een deel de sfeer van je evenement. Daarom is de juiste locatie van groot belang, waar dan ook in Nederland. Op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in Nederland? Kijk dan eens in de regio Haarlem met zijn historische karakter, centrale ligging én groene gebieden.

Bij ons vind je locaties voor een vergadering, workshop, congres of feest. Onze buitenlocaties liggen te midden van bossen en zijn bijzondere evenementenlocaties die geschikt zijn voor allerlei zakelijke meetings en events. Bekijk onze inspirerende locaties in en rondom Haarlem.

De perfecte evenementenlocatie in het centrum van Haarlem

Op Haarlem Convention Bureau vind je snel een geschikte zaal, die aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. Wij zijn dé expert in evenementenlocaties in Haarlem en omstreken. Vraag eenvoudig een offerte aan en plan met onze hulp een bezoek om de locatie te bekijken. Zo bieden wij evenementenlocaties in Haarlem centrum aan, zoals de Philharmonie met een klassieke multi-inzetbare concertzaal die voor ieder evenement perfect is! Reserveer Vooges Centraal vlak bij het station met een grote publieke parkeergarage en moderne uitstraling. Of boek het Patronaat, dat behoort tot de top 10 van de Nederlandse poppodia. Het is een indrukwekkende locatie voor bedrijfsfeesten, vergaderingen en conferenties.

Unieke evenementenlocaties in de regio

Liever een landelijk gelegen evenementenlocatie? Ook dan hebben we diverse opties, zoals Het Oude Slot in Heemstede, waar de stad én natuur samenkomen. Deze bijzondere locatie ligt op een groenrijk landgoed aan de Ringvaart, op een steenworp afstand van Haarlem, Amsterdam en Schiphol. Een perfecte locatie voor een vergadering, congres of evenement. Of ga voor het Brouwerskolkje Exclusief in Overveen, dat iedere dag te boeken is voor een festiviteit op maat. Of het een verjaardag, private diner of trouwerij is, de locatie is altijd exclusief te boeken voor jouw gezelschap!

Haarlem Convention Bureau: de voordelen

Wij helpen je graag in de zoektocht naar bijzondere evenementenlocaties in Haarlem en omstreken. Als je voor ons kiest, krijg je te maken met diverse voordelen:

  • De snelste manier om een bijzondere evenementenlocatie te boeken
  • Duidelijke en waardevolle informatie over de evenementenlocaties
  • Direct contact met de locatie
  • Handige en uitgebreide zoekfilters
  • Mogelijkheid om reviews in te zien
  • Altijd eerlijke en transparante service
  • Onafhankelijk en deskundig advies

Bijzondere evenementenlocaties filteren

Maak gebruik van de filters op onze website om het aanbod op jouw wensen toe te spitsen. Zo houd je feestlocaties over die voldoen aan je wensen. Filter bijvoorbeeld op ‘aantal zalen’, ‘de oppervlakte’, ‘het aantal personen’ en de ‘opstelling’. Op deze manier vind je zonder moeite de ideale evenementenlocatie in Haarlem of omstreken. Op Haarlem Convention Bureau zijn alleen maar locaties te vinden van goede kwaliteit. Heb je bepaalde wensen met betrekking tot de catering? Laat het ons weten en wij zorgen voor de gewenste service.

Evenementenlocaties Nederland boeken

Wanneer je op Haarlem Convention Bureau een bijzondere evenementenlocatie hebt gevonden, kun je contact met ons opnemen. Samen met jou bespreken we de mogelijkheden en kijken we naar de beschikbaarheid. Wij kunnen je meer vertellen over de locatie en de opties die de evenementenlocatie biedt. Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie in Haarlem of omstreken? Neem dan contact met ons op. Met onze hulp vind je snel dé perfecte evenementenlocatie in Haarlem.

Venue Finder

Met de onderstaande Venue Finder vind je evenementenlocaties die het Haarlem Convention Bureau van harte aanbeveelt. Zit je ideale locatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met de zoektocht naar een geschikte locatie voor jouw congres of evenement.

Wat zoek je

13 resultaten

Neem contact met ons op

Rechtstreeks contact

Neem contact op met Pien Keizer. Zij adviseert je vrijblijvend over alle zakelijke mogelijkheden in Haarlem.

Stel je vraag

Contact

Haarlem Marketing is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

Meer informatie