Congreslocatie Haarlem

Bijzondere congreslocaties Haarlem

Wil je een mooie plek waar je je congres tot zijn recht kan laten komen? Congreslocaties in Haarlem en omstreken vind je op Haarlem Convention Bureau. Laat ons je verrassen en inspireren met de bijzondere congreslocaties. Of je nu zoekt naar een locatie in Haarlem die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer of een congreslocatie met overnachting.

Niet ieder bedrijf heeft een eigen boardroom of congreszaal. Voor die bedrijven bieden wij dé oplossing! Via ons vind je snel een unieke én inspirerende congreslocatie. Van een mooie congreszaal in een monumentaal pand tot een congresruimte aan het water. De congreslocaties in Haarlem en omstreken zijn zorgvuldig geselecteerd. Daarom ben je altijd verzekerd van een ruimte die voldoet aan de verwachtingen.

Een congres in Haarlem

Haarlem ligt in de Randstad en biedt diverse mogelijkheden voor kleine en grote zakelijke congressen. De stad heeft een prachtig oud centrum en is gelegen vlak bij de kust en Schiphol. Internationale gasten zijn zo dicht in de buurt van het vliegveld en kunnen naast het congres ontspannen in de historische stad of vertoeven aan zee. Congreslocaties in Haarlem of omstreken bieden voor ieder wat wils: van een congres in Zandvoort tot een congres in een concertgebouw of in het oudste museum van Nederland! Wij helpen je graag met het maken van een goede keuze.

Congreslocatie vlak bij het station in Haarlem

Is het belangrijk voor de gasten dat de congreslocatie goed bereikbaar is en zich op loopafstand bevindt van het station? Dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte congreslocatie die aansluit bij deze eis. Kies voor de congreslocatie Sociëteit Vereeniging, wat zowel zakelijk als particulier te huur is voor vergaderingen, congressen én bruiloften. De zalen hebben een capaciteit van 9 tot 250 personen. Of boek een congres in het delicate Hodshon Huis, dat perfect is voor zakelijke ontvangsten, zoals productpresentaties, congressen of een mooi diner. Ook is het mogelijk om een congres te organiseren in hét congresgebouw van Haarlem: de Philharmonie, dat gelegen is op loopafstand van het station.

Congreslocatie in Haarlem met een borrel

Steeds vaker wordt een congres afgesloten met een feest of borrel. Sommige congreslocaties op Haarlem Convention Bureau bieden plaats voor een congres én feest. Laat ons je daarom helpen bij deze zoektocht. 

De voordelen van Haarlem Convention Bureau

Wij helpen je graag in de zoektocht naar bijzondere congreslocaties in Haarlem. Dit zijn de voordelen van kiezen voor het Haarlem Convention Bureau:

  • De snelste manier om een bijzondere congreslocatie te boeken
  • Duidelijke en waardevolle informatie over de congreslocaties
  • Direct contact met de locatie
  • Handige en uitgebreide zoekfilters
  • Mogelijkheid om reviews in te zien
  • Altijd eerlijke en transparante service
  • Onafhankelijk en deskundig advies

Bijzondere congreslocaties filteren

De congreslocaties die wij aanbieden zijn allen inspirerend en bijzonder op hun eigen manier. Middels onze filters is het mogelijk om het aanbod te filteren. Zo heb je de congreslocaties op een rij die voldoen aan je wensen. Maak gebruik van de zoekfunctie en de filters zodat je de perfect congreslocatie in Haarlem of omstreken vindt. Zo kun je onder andere filteren op ‘plaats’, ‘aantal zalen’, ‘oppervlakte’ en ‘personen’.

Congreslocatie in Haarlem boeken

Als je op Haarlem Convention Bureau een congreslocatie hebt gevonden, kun je contact met ons opnemen. Samen bespreken we de mogelijkheden en kan er een reservering gemaakt worden. Wij kunnen je meer vertellen over de locatie en de opties die er mogelijk zijn. Wil je een bijzondere congreslocatie in Haarlem of omstreken vinden? Dan is het raadzaam om contact met ons op te nemen. Wij zijn dé expert in congreslocaties in Haarlem. Op deze manier win je een hoop tijd. Snel én eenvoudig een locatie in Haarlem zoeken, doe je via Haarlem Convention Bureau.

Venue Finder

Met de onderstaande Venue Finder vind je congreslocaties die het Haarlem Convention Bureau van harte aanbeveelt. Zit je ideale locatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met de zoektocht naar een geschikte locatie voor jouw congres of evenement.

Wat zoek je

0 resultaten

Geen resultaten gevonden

Neem contact met ons op

Rechtstreeks contact

Neem contact op met Pien Keizer. Zij adviseert je vrijblijvend over alle zakelijke mogelijkheden in Haarlem.

Stel je vraag

Contact

Haarlem Marketing is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

Meer informatie