Haarlem in een notendop

Samen sterk
Nieuwe initiatieven vinden het levenslicht, talenten krijgen de ruimte en locaties krijgen herbestemmingen zodat deze toegankelijker zijn voor de zakelijke markt. Verder ontstaan er bijzondere kruisbestuivingen tussen locaties en leveranciers. Het Haarlem Convention Bureau is daar een goed voorbeeld van: want collectief denken zet iedereen op voorsprong!

Gastvrij en ondernemend
Al in de tiende eeuw werd Haarlem voor het eerst opgeschreven in een inventarisatie van alle kerkelijke bezittingen in het land. De plaats Haroleim werd hierin met drie boerderijen genoemd. Sindsdien staat Haarlem willekeurig bekend als de Schilderstad, de Spaarnestad, de Textielstad, en de Schrijversstad. Een bron van inspiratie dat vele verschillende bloedgroepen, identiteiten en visies uitdraagt. Bewoners van de stad werken veelal in de dienstensector: de zakelijke dienstverlening, industrie en horeca; aan een goede dosis gastvrijheid en ondernemerschap dus geen gebrek. Het zit nu eenmaal in ons DNA.

Uitgebreid aanbod 
De vibe van Haarlem kent geen grenzen, het is allesomvattend. De stad kent een ongekende zuigkracht, zowel op nationaal als internationaal niveau. Met een totale capaciteit van ruim 1000 kamers in de diverse hotels, is het extra aantrekkelijk een evenement, congres of een incentive te organiseren in de stad aan het Spaarne. Van hotels, kerken, restaurants, congreslocaties en musea tot locaties aan en op het water. Het is een zinnenprikkelende omgeving, een bestemming die zowel de toerist, de consument als de zakelijke bezoeker uitdaagt en verrast. Zo ook met ludieke alternatieven in de meeting- en event markt!

Onvergetelijke locatie
Een stadswandeling maken en varen over het Spaarne combineren met een seminar of bijeenkomst? Een fietstocht maken door de duinen naar de kust om daarna verrast te worden met een leerzaam wijnarrangement in het centrum van Haarlem? We denken graag mee om samen tot een programma op maat te komen. Het Haarlem Convention Bureau en haar partners staan klaar om voor jou een onvergetelijke bijeenkomst te organiseren in de smaakvolste hoofdstad van Noord-Holland.

See you in Haarlem!

Bekijk onderstaande video van Haarlem Marketing en krijg een goede indruk van de stad. Laat je inspireren: see you in Haarlem!

Haarlem Marketing

Neem contact met ons op

Rechtstreeks contact

Neem contact op met Pien Keizer. Zij adviseert je vrijblijvend over alle zakelijke mogelijkheden in Haarlem.

Stel je vraag

Contact

Haarlem Marketing is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

Meer informatie