Online en hybride evenementen

Een hybride evenement of congres houden? Verschillende Haarlemse evenementenlocaties, vergaderlocaties, hotels en restaurants, hebben gezocht naar manieren waarop ze hun diensten coronaveilig kunnen aanbieden. Het merendeel van de partners van Haarlem Convention Bureau heeft inmiddels de apparatuur en mensen in huis om online en hybride evenementen te faciliteren en te streamen. Bekijk op deze pagina het aanbod van de online en hybride mogelijkheden in regio Haarlem.

Patronaat

Patronaat biedt een volledige live stream service van begin tot eind, voor alle soorten evenementen en organisaties. Met beweegbare camera’s vanuit 4 verschillende hoeken en een professionele licht en geluidsinstallatie wordt alles mooi in beeld gebracht.

Voor het platform van de uitzending van jouw evenement zijn ook verschillende mogelijkheden. Doorgaans worden de livestreams uitgezonden via Youtube of Zoom, omdat via deze platforms de beste kwaliteit te garanderen is. Indien gewenst kan de stream ook uitgezonden worden via een ander platform naar keuze. Je kunt er voor kiezen om jouw live stream openbaar uit te zenden, maar dit is ook mogelijk binnen een afgeschermde omgeving, zodat je zelf kan bepalen wie mee mag kijken en wie niet.

Een andere mogelijkheid is om het evenement interactief op te zetten. Bijvoorbeeld met jouw publiek op de achtergrond of door een chat functie toe te voegen aan je stream. Achteraf is de stream voor jou beschikbaar om te downloaden als volledig bestand. Daarnaast is het mogelijk om, op aanvraag, de geluidsbestanden los te ontvangen als multitrack opname om zelf na te bewerken.

Voor meer informatie bekijk de infosheet van Patronaat.

Infosheet

Hodshon Huis

De bijzondere locaties van Vereniging Hendrick de Keyser zijn een klasse apart. Vanwege de rijk uitgevoerde interieurs hebben de ruimtes weinig extra aankleding nodig en kun je direct aan de slag. Zij werken samen met Eventfabriek voor de techniek en hun eigen ervaren team zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. 

Wil je een online of hybride evenement organiseren? Dan ben je bij Hodshon Huis aan het juiste adres. Dit huis heeft uitzicht op het historische centrum van Haarlem. De fraai gedecoreerde aula uit 1920 is gebouwd als vergaderruimte. Het is ruim van opzet waardoor het uitermate geschikt is voor een hybride event waarbij publiek voor een deel echt aanwezig is en de rest online meekijkt. Het decor en de uitstraling is uniek. Huis Hodshon wordt al meer dan 100 jaar gebruikt voor evenementen en het heeft door het rijke decor weinig extra aankleding nodig. Vanwege de grootte van deze aula, is een combinatie tussen en on- en offline events goed mogelijk.

Philharmonie

De Grote Zaal in de Philharmonie is met haar mogelijkheden tot elk denkbare opstelling en de flexibele vloer, normaliter de ideale ruimte voor evenementen, beurzen, congressen, popconcerten, feesten, gala’s en dinershows. Doordat originele ornamenten en raampartijen behouden zijn gebleven is de akoestiek in deze klassieke concertzaal buitengewoon goed. De hoge ramen voorzien in veel daglicht, maar kunnen naar wens verduisterd worden. Deze eigenschappen en de toevoeging van alle denkbare professionele AV-apparatuur maken de zaal nu uitermate geschikt voor online bijeenkomsten zoals tv-opnames. Er is een speciale internetlijn aangelegd speciaal voor streamingdiensten om de snelheid van de verbinding te kunnen waarborgen. Er worden hier onder andere veel televisieprogramma’s, talkshows en rondetafelgesprekken opgenomen. Op het podium van de zaal staat het majestueuze Cavaillé-Coll orgel, een rijksmonument dat extra allure geeft aan je presentatie of opname.

Binnen de Philharmonie kunnen online/hybride bijeenkomsten veilig worden opgenomen. Doordat het gebouw gebruikmaakt van een niet-circulaire luchtbehandeling wordt er 100% verse lucht naar binnen gehaald en ook weer afgevoerd naar buiten. De Philharmonie beschikt over een deskundig, technisch team en werkt samen met verschillende externe productiebedrijven om ervoor te zorgen dat jouw online/hybride evenement succesvol verloopt.

Pathé Haarlem

De grootte van een bioscoopzaal komt uitstekend tot zijn recht om een waardevol evenement te organiseren en is in te richten als studio voor congres, seminar, workshop en meer. Ook heeft het team van Pathé Haarlem jarenlange ervaring met livestreams en adviseren zij je graag. Naast het deskundige team, beschikt Pathé Haarlem over uitstekende ventilatie, hoogstaande in-house techniek en een sfeervolle inrichting.

Pathé Haarlem beschikt over 8 unieke zalen met perfect beeld en geluid en met een variërend stoelen aantal van 85 tot 380 zitplaatsen. Daarnaast beschikt de locatie over 2 foyers waar de gasten Corona-proof ontvangen kunnen worden. De locatie midden in het centrum van Haarlem zorgt ervoor dat Pathé Haarlem uitstekend bereikbaar is.

Voor meer informatie bekijk de infosheets van Pathé Haarlem.

Hybride evenementen Online evenementen

Van der Valk Haarlem

Ook in de anderhalve meter-samenleving staat Van der Valk Haarlem voor u klaar. Met 20 zalen en een totale vergaderoppervlakte van 2000 m2 biedt de locatie voor iedere gelegenheid een passende ruimte. Ook online en hybride evenementen zijn mogelijk bij Van der Valk Haarlem. Samen met hun AV partner Showrent zorgen zij ervoor dat uw bijeenkomst vlekkeloos verloopt.

Alle ruimtes beschikken over een razendsnelle Wi-Fi verbinding en de nieuwste AV middelen zoals laserbeamer met projectiescherm of een 65'' scherm inclusief ingebouwde geluidinstallatie.

Carlton Square Hotel Haarlem

De vergaderfaciliteiten van Carlton Square Hotel Haarlem zijn creatief, interactief en inspirerend en bij uitstek geschikt voor de anderhalve meter maatschappij. Alle ruimtes beschikken over snelle Wi-Fi en de benodigde AV middelen. De zalen kunnen volledig naar wens worden ingericht. De zalen hebben een speels en informeel karakter; zo waan je je op de gang in een levend monopoly bordspel en wanneer de deur van de Zijlweg of Houtstraat zich opent, vergader je midden in het historisch centrum van Haarlem.

Op de begane grond van het Carlton Square Hotel Haarlem is een vijfde inspirerende ruimte gecreëerd voor power meetings, werkplekken of private dining. De zaal heeft een kenmerkende intieme, warme uitstraling en is geschikt voor opnames.

ZAAMEN

ZAAMEN is gelegen in een prachtig monumentaal herenhuis aan de Nieuwe Gracht in Haarlem en heeft alle ingrediënten in huis voor een succesvolle brainstorm, vergadering of training. ZAAMEN heeft inspirerende vergaderruimtes die voldoen aan de hoogste Covid-19 normen. Naast ruime afstand, zijn er extra hygiëne maatregelen genomen en is de inrichting aangepast. Hiermee bieden zij een veilige ruimte voor grote en kleine groepen. ZAAMEN beschikt over supersnelle glasvezel Wi-Fi en speciale ruimtes om ongestoord en professioneel een online vergadering te houden.  

Neem contact met ons op

Rechtstreeks contact

Neem contact op met Pien Keizer. Zij adviseert je vrijblijvend over alle zakelijke mogelijkheden in Haarlem.

Stel je vraag

Contact

Haarlem Marketing is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

Meer informatie