Succesvolle famtrip Haarlem ‘een intiem feestje’

Was je afgelopen dinsdag 6 februari in Haarlem, had je zomaar een stoet van 12 opgetogen volwassenen door de binnenstad kunnen zien lopen. Want opgetogen waren ze, de deelnemers van de derde famtrip. En dat is niet zo verwonderlijk, gezien het geweldige programma dat 7 Haarlemse toplocaties speciaal voor deze famtrip hadden samengesteld.

Deze winterse dag startte en eindigde met een afdaling onder de stad Haarlem. Als eerste maakte de groep deelnemers kennis met het gloednieuwe bezoekerscentrum Anno Haarlem, in de kelder van het stadhuis. De animatie ‘Haarlem in vogelvlucht’ die hier wordt vertoond geeft een goed beeld van de rijke geschiedenis van Haarlem. Na een vol programma vol hoogtepunten eindigde de dag met een wijnproeverij in de kelder van wijnbar Viqh, schuin tegenover het stadhuis.

“Bedankt voor de leuke tour langs de erg leuke locaties. Het heeft ons echt verrast en ik vind Haarlem echt geweldig! Was er nog nooit geweest. We zien elkaar op de beurs”. Niels van der Zee, inkoper Ministerie OCW.
“Ik kijk terug op een zeer inspirerende dag. We hebben in korte tijd een goede impressie gekregen welke (overnachtings)mogelijkheden Haarlem te bieden heeft. Jij en je team bedankt voor jullie gastvrijheid, ik zal mijn enthousiasme delen met mijn collega’s. Mogelijkheden genoeg voor een event en verschillende doelgroepen”. Sandra Klein Hegeman, Marketing Specialist KRAMP

Doel van de famtrip, georganiseerd door Haarlem Convention Bureau in samenwerking met BrancheContact, is om Haarlem op een kleinschalige manier te presenteren aan eventprofessionals. Dit keer stond de famtrip in het teken van de aankomende EventSummit, die op 15 februari plaatsvindt. De 7 locaties die voor het programma tekenden, zijn ook aanwezig op de beurs. Waar zij samen met andere Haarlemse locaties én het Haarlem Convention Bureau de zogenaamde ‘Haarlem Straat’ vormen.

Jammer dat je er niet bij was? Goed nieuws:de volgende famtrip laat niet lang op zich wachten. De precieze datum maken we bekend na EventSummit2018. Dus voor die tijd zien we je graag op de beurs!