Stijlvol vergaderen bij Boutiquehotel Staats

Stijlvol vergaderen in Haarlem? Boutiquehotel Staats is gevestigd in een voormalig schoolgebouw aan de rand van het stadscentrum van Haarlem. Iedere ruimte is uniek en vergaderen is te combineren met een overnachting in een hotelkamer.

Boutiquehotel Staats bestaat nu 3,5 jaar en is dus een bedrijf in ontwikkeling. In 2020 zou Staats verder hebben moeten groeien, maar dat pakte anders uit door de Covid-19 maatregelen. Die zorgden immers voor het afnemen van reserveringen. In de tussen tijd heeft het hotelteam zeker niet stilgezeten.

In de eerste plaats is er veel aandacht besteed aan het nieuwe en prachtig vormgegeven “afhaalontbijt” omdat de covid restricties voorschrijven dat ontbijt op de kamer moet plaatsvinden. De gasten zijn er enthousiast over. Daarnaast is de ontvangst en de dienstverlening van het frontoffice aangepast. Op dit moment is het de hotelmedewerkers vanwege de 1,5 meter maatregel namelijk niet toegestaan met de gasten mee te lopen naar de kamers, wat voorheen goede gewoonte was. Nu wordt alle informatie aan de front office verstrekt dat blijkt eigenlijk als heel aangenaam te worden ervaren. Op de kamer ligt bovendien een nieuw ontwikkelde uitgebreide documentatiemap klaar in het Engels en het Nederlands. Zo kunnen de gasten alles nog eens rustig nakijken. De geactualiseerde website is onlangs ook nog eens in het Duits vertaald.

Aan de bestaande faciliteit voor meetings (max 24 pers.) is nu een extra ruimte toegevoegd voor kleine gezelschappen (max. 3 pers.), uitgaande van de verplichte 1,5 m afstand tussen de stoelen.

Extraatje! Sinds kort is in samenwerking met imker Alex in de tuin een bijenvolk gehuisvest! De aanplant van bijenvriendelijke begroeiing dit voorjaar gaat zorgen voor hun voedselvoorziening. Boutiquehotel Staats vindt duurzaam ondernemerschap belangrijk en heeft diverse maatregelen in die richting genomen: toiletpapier van The Goodroll, Dopper waterfles als cadeau voor langer verblijvende gasten. Petflesjes zijn afgeschaft en meer plannen zijn in de maak!

Tenslotte is Staats diverse samenwerkingen aangegaan, o.a. met restaurant Olivijn, kledingwinkel Meent en met Lincherie. Bestellingen kunnen op de kamer worden bezorgd.

Covid-19 stelt Staats voor veel zakelijke uitdagingen. Diverse werkprocessen zijn nog eens onder de loep genomen en nieuwe samenwerkingen zijn van start gegaan, zo wordt van de nood een deugd gemaakt en komt Boutiquehotel Staats nog sterker uit deze strijd.

Neem contact met ons op

Rechtstreeks contact

Neem contact op met Pien Keizer. Zij adviseert je vrijblijvend over alle zakelijke mogelijkheden in Haarlem.

Stel je vraag

Contact

Haarlem Marketing is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

Meer informatie